Boeg

Ruimte bieden aan ambitie

Ondernemingen met potentieel hebben ruimte nodig om te groeien. BOEG Kennis en Kapitaal participeert actief in jonge ondernemingen die aantoonbaar de eigenschappen bezitten om met de juiste input op korte termijn in een groeiversnelling terecht te komen.

LEES MEER OVER ONS

Ondernemers

Hebt u die veelbelovende onderneming met behoefte aan vermogen, menskracht en een uniek groeiprogramma om uw ondernemersdroom waar te maken?

NEEM CONTACT OP

Managers/MBI-ers

Bent u die manager die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en die met vermogen en commitment wil bijdragen aan het succes van jonge bedrijven?

NEEM CONTACT OP

Investeerders

Bent u investeerder of financieringsfonds en geïnteresseerd om mee te investeren in de bedrijven die wij actief begeleiden naar groei en bloei?

NEEM CONTACT OP

Onze portfolio

Boeg investeert in veelbelovende ondernemingen met behoefte aan vermogen, menskracht en begeleiding. Hieronder vindt u een aantal ondernemingen binnen onze portfolio waarvoor wij op zoek zijn naar investeerders, ondernemers en managers.

Boeg zoekt omzet en resultaat verantwoordelijke mede aandeelhouder / directeur voor een consultancy bedrijf.

Boeg wil samen met jou in dit mooie bedrijf. Het bedrijf is actief in de zakelijke dienstverlening en slaat een brug tussen bedrijfsleven en overheid.

MEER INFORMATIE

Gezamenlijk investeren in kansrijke ondernemingen?

Boeg gaat uitbreiden en zoekt hiervoor partners die een actieve bijdrage willen leveren aan huidige en toekomstige deelnemingen.

MEER INFORMATIE

Boeg zoekt directeuren/ondernemers.

BOEG is zeer actief met het verwerven van belangen in ondernemingen die de start-up fase nadrukkelijk voorbij zijn. Het aantrekkelijke van deze ondernemingen is, dat de kans op succes groter is dan bij echte start-ups. Boeg verwacht op korte termijn voor deze bedrijven management nodig te hebben, die op basis van een management-buy-in constructie, mede aandeelhouder kunnen worden.

MEER INFORMATIE