Boeg

Kapitaal voor ondernemingen met perspectief

Het is onze overtuiging dat de oorspronkelijke behoefte aan vermogen van een onderneming afneemt wanneer er gelijktijdig kennis en ervaring ingebracht worden. De kansen op succes nemen hierdoor toe en het wordt eenvoudiger om mede-investeerders te vinden. BOEG beschikt over een reeks van investeringsmogelijkheden en zoekt afhankelijk van de ondernemingsbehoefte naar de beste vorm. Dat kan een informal investment zijn, een financieringsfonds of een buy-in. Ook heeft Boeg met de dochterondernemingen Credion Woerden en Credion Gouda volledig toegang tot alle andere financieringsvormen zoals bedrijfslening, leasing, factoring, bedrijfshypotheek en crowdfunding.

Een ondernemer die past

BOEG werkt met ervaren managers en ondernemers die zelf hun sporen al verdiend hebben en die willen bijdragen aan het succes van jonge bedrijven. Doorgaans beschikken zij ook over het financiƫle vermogen om hun commitment kracht bij te zetten in de vorm van een management buy-in. Elke ondernemer heeft een persoonlijke visie en een eigen stijl. BOEG zoekt daarom bij ieder project een ondernemer die niet alleen over de juiste achtergrond beschikt, maar ook op persoonlijk vlak de beste is om mee te werken aan het realiseren van de droom

Een groeiprogramma van drie jaar

BOEG werkt met een unieke en doelgerichte methodiek om bedrijven kort na de startfase snel te laten doorgroeien tot bloeiende ondernemingen met een zekere toekomst en een maximale waarde. Aan de hand van een stappenplan werkt het bedrijf samen met verschillende groeispecialisten aan het optimaliseren van de essentiƫle bouwstenen van de organisatie. Het groeiprogramma neemt maximaal drie jaar in beslag. Na die termijn gaan beide partijen uit elkaar.