Boeg

Een uniek groeiprogramma

BOEG werkt met een unieke en doelgerichte methodiek om bedrijven snel te laten groeien tot bloeiende ondernemingen met een zekere toekomst en een maximale waarde. Aan de hand van een stappenplan werkt het bedrijf samen met verschillende groeispecialisten aan het optimaliseren van de essentiƫle bouwstenen van de organisatie.

Interim-management en specialisme

BOEG werkt met ervaren interim-managers die willen bijdragen aan het succes van bedrijven. Elke onderneming heeft een visie en een stijl. BOEG zoekt daarom bij ieder project een interim-manager die niet alleen over de juiste achtergrond beschikt, maar ook op persoonlijk vlak de beste is om mee te werken aan het realiseren van de droom. Waar nodig worden zij ondersteund door specialisten op het gebied van organisatiestrategie en -ontwikkeling.

Kapitaal voor ondernemingen met perspectief

Een onderneming heeft soms ook behoefte aan vermogen. BOEG kan naast kennis en management ook ondersteunen bij het formuleren van de ondernemingsbehoefte en bij het zoeken naar de beste investeringsvorm. Dat kan een informal investment zijn, een financieringsfonds of een buy-in. Ook heeft Boeg met de dochterondernemingen Credion Woerden en Credion Gouda volledig toegang tot alle andere financieringsvormen zoals bedrijfslening, leasing, factoring, bedrijfshypotheek en crowdfunding.

Management