Boeg

1. De Quickscan en de intentie

Als een onderneming mee wil doen aan ons groeiprogramma, dan begint de samenwerking met een eerste kennismaking en met een verkenning van de onderneming. Daarnaast doet BOEG onderzoek naar de toekomstperspectieven van het bedrijf. Op basis daarvan wordt vastgesteld wat de kansen zijn voor samenwerking.

2. De strategie en de voorwaarden

Een tweede, gedegen analyse vormt de basis voor het toekomstbeeld, de bedrijfsstrategie en het businessplan; wat zijn de voorwaarden om de droom te laten uitkomen? Waar liggen de mijlpalen en welke acties zijn nodig om ze te bereiken?

3. Het groeiprogramma en de ondersteuning

Met behulp van ons groeiprogramma hebben ondernemingen zelf de controle over hun eigen groei. Ze volgen een concreet stappenplan en werken van de huidige situatie naar een nieuwe toekomst. Waar nodig worden zij ondersteund door interim-managers en specialisten op het gebied van innovatie, marketing, communicatie, sales, automatisering, wet- en regelgeving, of andere expertise. Met een helicopterview kijkt BOEG mee naar het proces tot de ultieme droom is bereikt.

Management

Managers en specialisten op afroep

Ons netwerk aan managers en groeispecialisten is ook inzetbaar op afroep. Dat kan zowel op interim- als op projectbasis – en voor zowel korte- als langere tijd. We beschikken over de beste spelers uit de markt.