Boeg

Ruimte bieden aan ambitie

Ondernemingen en organisaties met potentieel hebben ruimte nodig om te groeien. BOEG Kennis & management ondersteunt ondernemingen bij groei, professionalisering en verandering.

Passie voor de droom

BOEG werkt met passie mee aan het realiseren van dromen van ondernemingen maar tegelijk zorgen we voor een realistische blik. Naast menskracht in de vorm van interim-management en een hoogwaardig netwerk aan specialisten, beschikken we over een slagvaardige methodiek. Hiermee helpen we ondernemingen gericht met hun strategie en met specialistische ondersteuning bij de uitvoering.

Samen naar bloei

BOEG werkt met ambitieuze interim-managers en groeispecialisten die thuis zijn op het gebied van organisatiestrategie en -ontwikkeling. Door deze krachtige en resultaatgerichte samenwerking kan een bedrijf aan de hand van een uniek groeiprogramma zijn initiële ambitie waarmaken. Op die manier komen ondernemingen tot bloei en krijgen ze een zekere toekomst.

Mentaliteit

Naast deskundig en doelgericht is BOEG een betrokken, menselijke en pragmatische organisatie, met als voornaamste motief: bijdragen aan een duurzame toekomst voor ondernemingen.

Partners

Boeg bestaat uit de partners Martin Middelman en Tom Nieuwenstein. Om hen heen beschikken zij over een team van groeispecialisten die geloven in de kracht van samenwerking. Allen zijn verbonden door een gelijkwaardige mentaliteit en een overeenkomstige visie op ondernemerschap en groei.

Martin Middelman

Martin Middelman

De achtergrond van Martin ligt in verschillende commerciële en algemene directiefuncties. Zijn expertise ligt bij verandermanagement. Het laten excelleren en groeien van organisaties, teams en individuen, behoren tot zijn kracht. Zijn motto: de enige zekerheid die wij hebben is veranderen! Mensen die met Martin hebben gewerkt, kenmerken hem als energiek, resultaatgericht, ondernemend, conceptueel, strategisch en verbindend. Martin voelt zich als een vis in het water bij innovatieve ondernemingen met een klantgerichte focus. In zijn vrije tijd is hij een gepassioneerd zeezeiler.

06 10837826Stuur een emailLinkedIn
Tom Nieuwenstein

Tom Nieuwenstein

Na een afgeronde studie bedrijfseconomie, een postdoctorale opleiding tot Registeraccountant aan de Universiteit van Amsterdam en een brede oriëntatie in het accountancy- en bankwezen, is Tom in diverse financiële management- en directiefuncties werkzaam geweest. Tom’s expertise ligt, vanuit een solide financiële basis, in het in korte tijd inzichtelijk maken van de financiële en organisatorische situatie van ondernemingen. Zijn passie ligt bij het in teamverband op een hoger niveau brengen van kansrijke bedrijven. In zijn vrije tijd zijn muziek en sport (actief en passief) favoriete tijdsbestedingen.

06 20622912Stuur een emailLinkedIn
Gert-Jan Hoogeveen

Gert-Jan Hoogeveen

Na zijn NIVRA opleiding (Koninklijk Nederlands Instituut van Registeraccountants) en de nodige jaren te hebben gewerkt als registeraccountant, startte Gert-Jan samen met zijn zakelijk partner ‘HoogeveenLuigjes accountants & belastingadviseurs’ – een kantoor met 4 vennoten en ± 20 medewerkers. De specialiteiten van Gert-Jan zijn: fusies, overnames en waarderingen en hij is sparringpartner en klankbord voor ondernemers. Humor, plezier en relativering zijn persoonlijke waarden en zijn interesses gaan uit naar klassieke auto’s, motoren, golf, fitness en mountainbiken.

Stuur een emailLinkedIn
Ralph van Tongeren

Ralph van Tongeren

Na zijn opleiding als ontwerper en een Master of Arts in Interactive Multimedia, werkte Ralph mee aan de start-up en ontwikkeling van multimediabureau Plantijn Mediaworks (inmiddels Oxyma). Aansluitend werkte hij zelfstandig in verschillende flexibele samenwerkingsvormen en helpt hij merken, bedrijven en organisaties met branding, communicatie en business design. Ralph is analyticus, design-thinker en creator. Hij denkt vanuit gebruikers en doelgroepen en ziet vanuit dat perspectief business-kansen.

Stuur een emailLinkedIn